Carottes à la forestière - Wortelen met artisjokbodems en champignons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 694 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Risotto primavera

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Saint-Pierre grillé à la brunoise d'artichauts, sauce d'olives vertes - Gegrilleeerde zonnevis met brunoise van artisjokken en een saus van groene olijven

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Risotto primavera

Een recept uit

Risotto primavera met ham

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto