- #watetenwevandaag

#watetenwevandaag

koken met #TriMM en #GriDD

Een boek van

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals #watetenwevandaag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit #watetenwevandaag

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:

Rijstsalade

Ingrediënten:
ananas, creme fraiche, hamblokjes, komkommer, paprika, peper, peterselie, rijst, tomaat, ui, wortel en zout

Soort:
salade / vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Ierse stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, guinness, knolselderij, laurier, magere spekblokjes, peper, peterselie, riblappen, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, kappertjes, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, selderijpoeder, spaghetti, tomaat, tomaat in blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Preitaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, hamblokjes, kaas, kerriepoeder, peper, prei, spekblokjes en zout

Soort:
vegetarisch / quiche
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Ontbijt / lunch uit #watetenwevandaag:

4 Kaasbroodjes

Ingrediënten:
boter, ei, kaas, ketchup, melk en witbrood

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Pasta à la Joute

Ingrediënten:
ansjovis, parmazaanse kaas, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, sardines in blik, spaghetti, tomatenpuree, ui, venkel en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Soto Ajam

Ingrediënten:
fritessticks, gemberpoeder, ketjap manis, kippenbouillon, kippenpoot, knoflook, koenjit, laos, mihoen, olie, prei, rijst, sambal, selderij, seveh, tauge en ui

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Nasi Speciaal

Ingrediënten:
ham, nasigroenten, nasikruiden, rundergehakt, water en zilvervliesrijst

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Overheerlijke pilaf

Ingrediënten:
boter, champignons, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, maizena, perzik in bik, rijst, sambal badjak, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Fajitas met gegrilde kip

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, citroensap, kipfilet, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, oregano, tabasco, trostomaat, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Groene pasta met zalm

Ingrediënten:
creme fraiche, gerookte zalmfilet, groene tagliatelle, rivierkreeft en roquefort

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:

Bruchetta’s

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, italiaanse kruiden, knoflook, meergranen stokbrood, peper, tasty tom tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Rode kool ovenschotel

Ingrediënten:
aardappelpuree, appel, gehakt, hacheekruiden, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode kool en tomatenpuree

Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch uit #watetenwevandaag:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bouillonblokje, faja lobie pindakaas, kippenvlees, madame jeanette peper, pimentkorrels, rundvlees, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Nagerecht uit #watetenwevandaag:

Duochocolademouse

Ingrediënten:
chocoladelikeur, ei, espressokoffie, kersen, kirsch, mascarpone, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:

Paul’s potatoe salad

Ingrediënten:
ei, ketchup, mosterd, oude kaas, peper, rode paprika, spek, tabasco, tomaat, vastkokende aardappel, waterkers, worcestershiresaus, yoghurt, zilveruitjes en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, creme fraiche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Toon alle 69 recepten in dit boek