- #watetenwevandaag

#watetenwevandaag

koken met #TriMM en #GriDD

Een boek van

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals #watetenwevandaag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit #watetenwevandaag

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Pasta à la Joute

Ingrediënten:
ansjovis, parmazaanse kaas, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, sardines in blik, spaghetti, tomatenpuree, ui, venkel en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:

Tomatensoep à la Enrico

Ingrediënten:
basilicum, half-om-half gehakt, kaneel, ketjap manis, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, vanillesuiker en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

“I feel lucky”

Ingrediënten:
creme fraiche, gegrilde paprika, kipfilet, knoflook, olie, peper, pesto en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Preitaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, hamblokjes, kaas, kerriepoeder, peper, prei, spekblokjes en zout

Soort:
vegetarisch / quiche
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Groene pasta met zalm

Ingrediënten:
creme fraiche, gerookte zalmfilet, groene tagliatelle, rivierkreeft en roquefort

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Soto Ajam

Ingrediënten:
fritessticks, gemberpoeder, ketjap manis, kippenbouillon, kippenpoot, knoflook, koenjit, laos, mihoen, olie, prei, rijst, sambal, selderij, seveh, tauge en ui

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Preitaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, kaas, kerriepoeder, peper, prei en zout

Soort:
vegetarisch / quiche
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Tom ka kai karate style

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gember, kipfilet, kokosazijn, koriander, laos, lente-ui, oestersaus, paksoi, rode peper, soba noedels, sojsaus en thaise basilicum

Keuken:
Japans / Thais
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch uit #watetenwevandaag:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bouillonblokje, faja lobie pindakaas, kippenvlees, madame jeanette peper, pimentkorrels, rundvlees, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Tortillataart

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, chilibonen, creme fraiche, kaas en salsasaus

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Nagerecht uit #watetenwevandaag:

Day and Night

Ingrediënten:
azijn, bicarbonaat, boter, cacao, cakemeel, creme fraiche, ei, epaisse, geconcentreerde melk, suiker, vanillesuiker en walnoten

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Bijgerecht uit #watetenwevandaag:

Rodekool uit de wok

Ingrediënten:
balsamicoazijn, donkere basterdsuiker, gerookt spek, peper, rode kool, rozijnen, ui, zoetzure appel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Recept uit #watetenwevandaag:

Simpele tomaten saus

Ingrediënten:
boter, champignon, gehakt, knoflook, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Nagerecht uit #watetenwevandaag:

Noors trio appeldessert

Ingrediënten:
boter, citroensap, elstar, groene appel, hazelnoten, kaneel, kaneelstokje, saffraan, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Tijgerpizza

Ingrediënten:
bieslook, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, rozemarijn, salami en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:

Bruchetta’s

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, italiaanse kruiden, knoflook, meergranen stokbrood, peper, tasty tom tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Toon alle 69 recepten in dit boek