Recept uit Koken voor elke dag:
Gekookte mosselen
- Ingrediënten:
- laurier, mosselen, peper, peterselie, prei, selder, tijm, uien en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: