Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Bouillon

Je vindt dit recept op pagina 11 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Truffelsaus

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Jonge tamme duif met bonbons van gerookte lever, ingelegde perzik, creme van artisjokhart en knolselderijstammetjes

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Eend au poivre

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hindensteak met en torentje van knolselderij- en kastanjepuree

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag