Jonge tamme duif met bonbons van gerookte lever, ingelegde perzik, creme van artisjokhart en knolselderijstammetjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 144 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Le grand aïoli

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Artisjokken met kippenlevermousse - carciofi alla mousse di fegatini

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Fijne groenten salade

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Groene taglierini met garnalen en cognac

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta