Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Gebakken lever met komijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, komijnzaad, olijfolie, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, ei, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, melk, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Recept uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Tomaten:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch uit Simpel:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta: