Gebakken paprika en ui met mosterd- en komijnzaad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 335 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Amerikaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / chutney
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

mushrooms puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Foie Gras and Button Mushroom Tart

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Paddenstoelenreductie

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Ham in Cinzanosaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier