A. Witschonke

We hebben één boek van A. Witschonke waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Witschonke? Registreren is gratis!

Boeken van A. Witschonke

Recepten van A. Witschonke

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse rijstsalade

Ingrediënten:
arboriorijst, kerstomaat, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, roma tomaat, rozemarijn, vinaigrette, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinaziesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, ui en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / soufflé
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gegrilde-uienchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, groene chilipeper, jalapeños, komijn, korianderzaad, mosterdzaad, neutrale olie, rode chilipeper en ui

Soort:
vegetarisch / vegan / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse rijst met groente

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, peterselie, peultjes, rijst, rode paprika, sperziebonen, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch / vegan / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes Indiaase stijl

Ingrediënten:
arachideolie, chaat masala, citroensap, druivenpittenolie, kerriepoeder, knapperige notenchutney, koriander-muntchutney, kruimige aardappel, maismeel, maïsolie, melk, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure edemame met groente

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, bleekselderij, broccoli, chilipeper, daikon, droge sherry, edamamebonen, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, kool, neutrale olie, paddenstoelen, paksoi, paprika, peultjes, rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus, sperziebonen, suiker, winterwortel en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
boter, kruimige aardappel, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine en courgettesalade met kaneel

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, courgette, habaneropeper, jalapeño chilipeper, kaneelpoeder, munt, olijfolie, serranopeper, thaise chilipeper, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoofde artisjokharten

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / vegan / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele spliterwtensoep met moestuingroente

Ingrediënten:
bleekselderij, cassava, cayennepeper, druivenpittenolie, gedroogde gele spliterwten, gedroogde groene spliterwten, groene bakbanaan, limoensap, maïsolie, pompoen, taro-wortel, ui, wortel, yam, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Caraibisch
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / vegan
Alle recepten van A. Witschonke