A. Witschonke

We hebben één boek van A. Witschonke waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Witschonke? Registreren is gratis!

Boeken van A. Witschonke

Recepten van A. Witschonke

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met gember

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, gember, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Gekarameliseerd wentelteefje

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zomerpompoenbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ananas-uiensalsa

Ingrediënten:
ananas, chilipeper, citroengras, limoensap, munt, olijfolie, peper, rode ui, thaise basilicum en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Guacamole met tomatillos

Ingrediënten:
avocado, jalapeñopeper, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, tomatillos en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / saus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met plakken aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanolie, penne, tomaten en ziti

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met spinazie

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, spinazie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Roomkaasdip

Ingrediënten:
lente-ui, room, roomkaas en waterkers

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde rijstkoeken

Ingrediënten:
bouillon, chilipasta, dashi, groente, lente ui, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tofu, water en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hartige crèpes met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, brie, cheddar, ei, gruyère, melk, mozzarella, verse kaas en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Alle recepten van A. Witschonke