Boudin noir aux pommes - Bloedworst van appel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 228 in Les Halles kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knapperig gebakken bloedworst met appelcompote

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Tarte Tatin van bloedworst

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Hartige appelcrumble

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Backapfel mit Couscous und Blutwurst / Gebaken appel met couscous en bloedworst uit de stoomoven (Achim Schwekendiek)

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen