Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Pollo al diavolo - Duivelskip
- Ingrediënten:
- citroensap, kip, olijfolie, peper, peperoncini, rode pepers en zout
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, gember, knoflook, koriander, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit Honey & co:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made: