Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gember, groente, groentebouillon, kool, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode ui, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Nigella bijt:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: