Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfslever à la Lyonnaise - foie de veau à la lyonnaise
- Ingrediënten:
- boter, kalfslever, peper, rode wijnazijn, snijpeterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie: