Alles over groente en groentegerechten
een complete gids over groente en het bereiden van groentegerechten
Een boek van Christine Ingram
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles over groente en groentegerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
We kunnen tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan groenten. Vaak zijn er van een bepaalde groente weer verschillende soorten verkrijgbaar. Dit prachtig verzorgde handboek is opgebouwd uit een uitgebreid informatief deel gevolgd door een rijke selectie heerlijke recepten.
Het eerste deel bevat hoofdstukken met informatie over elke groentesoort, van uien en prei tot wortelgroenten, bladgroenten en saladegroenten. U vindt hier echt alles: van overbekend tot exotisch, van champignon tot broodvrucht en van groene paprika tot fleskalebas. Door de fraaie foto’s ziet u in één oogopslag hoe een bepaalde groente eruitziet en in de bijbehorende tekst vindt u informatie over het bewaren, schoonmaken en bereiden.
In het tweede deel vindt u recepten met eigentijdse versies van klassiekers, maar ook spannende nieuwe combinaties, zoals Gevulde artisjokken en Roulade met knolselderij en schimmelkaas. De recepten variëren van bijgerechten, zoals Gesmoorde venkel met tomaten, tot stevige hoofdgerechten als Risotto met uipompoen. Of u nu soep, een salade of een hoofdgerecht wilt maken, in dit boek vindt u altijd de geschikte groente.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.