Recept uit NAJAT:
Gemarineerde ossenhaas
- Ingrediënten:
- rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Buffet / snack of tussendoortje / basisrecept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Francesca Kookt!: