Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Aromatische lamsstoofpot
- Ingrediënten:
- bonenkruid, bouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten uit blik en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, lamsbout, lamsschouder, laurier, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: