Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, courgette, ei, gehakt, groente, kaas, kaneel, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, plantaardige olie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Istanbul:
Recept van Miss Fromage: