Gevulde aubergines

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 171 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Macaroni met tomaten-auberginesaus - maccaruneddi con salsa rossa e melanzane

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Auberginenschnitzel mit Radieschen und Blumenkohlpüree / Aubergineschnitzel met radijs en bloemkoolpuree

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Auberginegnocchi

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Tempura

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken