Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Consommé
- Ingrediënten:
- bleekselderij, droge sherry, eiwit, prei, rundergehakt, vleesbouillon en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rundvlees, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Italië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012: