Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Noma:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: