Gegratineerde rogge met prei en tomaat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 568 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Europees
Gang:
basisrecept / hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Meergranen broodpudding met winterpompoen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bulgurkroketten met walnoten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gevulde omelet met gekookte granen, paddenstoelen en kaas

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Roerei met granen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër