Rogge

Rogge wordt beschouwd als graan.

Probeer eens Smaakt Roggevlokken (via ah.nl).

Zoek naar rogge in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rogge in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rogge recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rogge:

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Ingrediënten:
alcohol, alfalfa, amandelmelk, brood, chocolade, fruit, geitenmelk, gerst, gevogelte, gist, groente, kikkererwten, koffie, linzen, noten, pasta, quinoa, rijst, rogge, thee, tuinkers, vis, vlees, water en zaden

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / buffet / bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Granensalades

Ingrediënten:
bulgur, couscous, quinoa, rijst, rogge, spelt en 
zout en peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Fries roggebrood

Ingrediënten:
gebroken rogge, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Sauerteig - Knäckebrot

Ingrediënten:
honing, patentbloem, roggemeel, volle melk, zout en zuurdesem obv rogge

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Ontbijt / lunch uit Rijksmuseum kookboek:

Roggebrood

Ingrediënten:
boter, gebroken rogge, stroop en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Brood

Ingrediënten:
gedroogde gist, gedroogde meloenpitten, karnemelk, rogge volkorenbloem, tarwe volkorenbloem, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bulgur met prei

Ingrediënten:
bulgur, farro, gierst, groentebouillon, hominy, kamutkorrels, nootmuskaat, peper, plantaardige melk, prei, quinoa, rogge, room, spelt, tarwe, volle melk en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch