Basisrecept uit Twaalf:
Ragu
- Ingrediënten:
- citroenschil, gezeefde tomaten, kalfsgehakt, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, rundergehakt, tijm, ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van De Hippe Vegetarier: