Mosselen in een dilledeegjasje met rode taratorsaus
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
Je vindt dit recept op pagina 218 in Turquoise .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
Ingrediënten
- bier
- bleekselderij
- citroen
- dille
- ijsblokjes
- knoflook
- laurier
- milde rode chilipeper
- mosselen
- olijfolie
- plantaardige olie
- rode taratorsaus
- tarwebloem
- tijm
- ui
- witte wijn
- zelfrijzend bakmeel
- zuiverginszout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.