L. Malouf

We hebben 3 boeken van L. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van L. Malouf

Recepten van L. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Dressing à la Turque

Ingrediënten:
citroensap, dille, gedroogde munt, granaatappelsiroop, groene chilipeper, honing, knoflook, olijfolie, scherp paprikapoeder, sjalot, trostomaat, water en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige auberginerelish

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gemalen komijn, knoflook, kristalsuiker, mild paprikapoeder, olijfolie, rode chilipepers, trostomaten en ui

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Sumakdressing

Ingrediënten:
citroensap, granaatappelsiroop, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sumakbessen, tijm en water

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Circassiaanse yoghurtdressing

Ingrediënten:
griekse yoghurt, groene chilipeper, kardamompeul, karwijzaad, knoflook, korianderblaadjes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:

Knapperige courgettebloemen gevuld met haloumi, munt en gember

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, chilipoeder, courgette met bloem, gedroogde munt, gemalen kardemom, gember, haloumi, knoflook, limoenrasp, mozzarella, munt, olijfolie, paneermeel, plantaardige olie, sumak en venkelzaad

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Tomatenpilav

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kippenbouillon, langkorrelrijst, sjalot, tijm, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Zoetzure lamsyanhi met zwartoogbonen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, appelazijn, bladpeterselie, boter, gedroogde zure kersen, gemalen koriander, gemalen piment, honing, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, milde rode chilipeper, olijfolie, plantaardige olie, sjalot, tijm, trostomaten en zwartoogbonen

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Ingelgde groene punpaprika's

Ingrediënten:
groene puntpaprika, knoflook, korianderzaad, milde rode chilipepers, munt, water en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Groene olijven, walnoten en granaatappelsalade

Ingrediënten:
bladselderij, citroensap, granaatappelpitten, granaatappelsiroop, groene olijven zonder pit, olijfolie, pistachenoten, rode chilipeper, sjalot, walnoten en walnotenolie

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zwarte zeemaïsbrood

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, groene olijfolie, polenta, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Luchtige avocado-yoghurtsaus met kruiden

Ingrediënten:
avocado, bladpeterselie, gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, limoensap, munt, olijfolie, prei, scherpe turkse rode chilipeperpasta, trostomaat, ui en water

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Konijnkebabs in slabladeren

Ingrediënten:
botersla, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, kaneel, konijnenpoot, luchtige fetadipsaus, olijfolie, scherp paprikapoeder, trostomaat en ui

Keuken:
Turks
Alle recepten van L. Malouf