L. Malouf

We hebben 3 boeken van L. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van L. Malouf

Recepten van L. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, knoflook, laurierblad, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor köfte

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pide (Turks platbrood)

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Turks / Maleisisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Turkse lepelsalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde munt, granaatappelpitten, granaatappelsiroop, komkommer, olijfolie, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode wijnazijn, sjalot, trostomaat en turkse chilipeperpasta

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Mantideeg

Ingrediënten:
durum tarwemeel, ei en zout

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozenijs

Ingrediënten:
amardinevellen, ei, honing, kardemompeul, kristalsuiker, praliné van walnoten, sherry, slagroom, vanille-extract en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:

Pide broodjes met kaas, ei en ui

Ingrediënten:
ei, eidooier, gedroogde munt, gemalen sumak, haloumi, melk, mozzarella, olijfolie, pidedeeg en sjalot

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Luchtige avocado-yoghurtsaus met kruiden

Ingrediënten:
avocado, bladpeterselie, gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, limoensap, munt, olijfolie, prei, scherpe turkse rode chilipeperpasta, trostomaat, ui en water

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pizza met kip en pistachenoten

Ingrediënten:
dragon, kippendijen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pistachenoten, sjalot, specerijenmix voor gevogelte en turks pizzadeeg

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zoete ingelegde knoflook

Ingrediënten:
honing, knoflook, korianderzaad, krenten, water, witte peperkorrels en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:

Ovenschotel van grote champignons, tomaten en chilipepers

Ingrediënten:
boter, champignonhoeden, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijn, mild paprikapoeder, olijfolie, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, sherryazijn, tijm en trostomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Lamszwezerik met komijn, chilipeper en sumak

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijn, gemalen sumak, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamszwezerik, melk, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, scherp paprikapoeder, ui en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Dikke vijgenroom

Ingrediënten:
eidooier, gedroogde vijgen, kaneelstokje, kristalwater, sherry pedro ximenez, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Turks
Alle recepten van L. Malouf