Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Ossobuco met groene-druivensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, groene pitloze druiven, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, runderbouillon, uien, wijnazijn en winterpeen
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kalfsbotten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Keukenlab:
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit A propos bistro:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit 52 Soepen:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Twaalf:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: