Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Melksoep met ui - zuppa di cipolle al latte
- Ingrediënten:
- boter, croutons, melk, parmezaanse kaas, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, volle melk, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keet Smakelijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: