Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten met asperges
- Ingrediënten:
- groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: