Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten met asperges
- Ingrediënten:
- groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels: