Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, chocolade, citroen, citroensap, groente, honing, jeneverbes, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal: