Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, koriander, olie, paprika, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Italiaans koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag: