Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Choco-sneeuwblokjes, muntsneeuw in een chocoladejasje
- Ingrediënten:
- eiwit, fijne tafelsuiker, gelatine, lichtblauwe muntsiroop, poedersuiker en pure chocolade
- Soort:
- bonbons
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het moleculair koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken: