Chakchouka, gegeleerde dooiermousse met ratatouille

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 24 in De kunst van het moleculair koken .

Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kervelsoep, gebonden

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Kippesoep, koninginnesoep

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Kimchi Udong noedels

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Gestoofde kip met ei en citroen uit de Marche

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken