Sukiyaki & co, rauwe zalm met sojagelei, avocado met balamico-banaangelei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 42 in De kunst van het moleculair koken .

Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tosti met avocado, tomaat, spinazie en gerookte kip

Een recept uit

Salade met aardbeien 2

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Zalmhaasje met avocado

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Mais- avocadosalade met rucola

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek