Balsammacaronen, balsamicozijngelei, chocoladekoekjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 40 in De kunst van het moleculair koken .

Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

uiensaus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Pepermosselen

Een recept uit

Fegato all'aceto balsamico (Kalfslever met balsamicoazijn)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Kalfslever met balsamico-azijn

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie