Balsammacaronen, balsamicozijngelei, chocoladekoekjes
Een recept van Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard.
Je vindt dit recept op pagina 40 in De kunst van het moleculair koken .
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- bloem
- boter
- eidooier
- eiwit
- fijne tafelsuiker
- iota carrageen
- pure chocolade
- rietsuiker
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.