Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Truffellolly's
- Ingrediënten:
- agar-agar, foie gras, muscat de rivesaltes en pure chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Terug naar De kunst van het moleculair koken.
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken: