Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Zeebaars met Chinese bieslook
- Ingrediënten:
- chinese bieslook, maïzena, plantaardige olie, poedersuiker, rijstwijn, versgemalen zwarte peper, zeebaarsfilet en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De herenkookclub:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Home made zomer:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Noma: