Recept uit Lente in Sicilië:
porri e patate al forno - prei aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, knoflook, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, slagroom en zout
- Keuken:
- Siciliaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, kaas, nootmuskaat, olie, peper, rozemarijn, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen: