Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, fijne kristalsuiker, gember, groente, knoflook, lichte sojasaus, maïsolie, melk, olijfolie, peper, sesamolie, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Gesund Geniessen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Shanghai-keuken: