Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groente, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche: