Recept van Oh My Dish:
Tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, chilisaus, komkommer, limoen, mosterdzaad, olie om te frituren, peper en zout, suiker, tortilla, uien, water, witte kool en worstjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, dille, gember, knoflook, komkommer, kruidnagel, laurier, maïszetmeel, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, tijm, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Noma:
Recept uit Wild:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: