Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kastanjechampignons, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: