Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mosselen met mayonaise - cozze alla crema
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, mayonaise, mosselen, olijfolie, peper, tomaat en verse basilicum
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bleekselderij, boter, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, griekse yoghurt, knoflook, koriander, lente-ui, mosterd, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode paprika, rucola, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Snack / snack of tussendoortje uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Salade:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sausjes en dips:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Minimania:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Buffet uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: