Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bresaola, extra vierge-olijfolie, knolselderij, kristalsuiker, radijs, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, prei, selderij, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept van Aan onze tafel:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van I love food & wine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: