Céleri-rave rémoulade - Knolselderij in mosterdsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 212 in De kunst van het koken .

Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vinaigrette

Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Cumberlandsaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Video: zelf mayonaise maken

Een recept uit Annemiek Verweij

Mayonaise zonder risico

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis