Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gist, groente, kaneel, knoflook, laurierblad, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode ui, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: