93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeifruitknoflookkruidenlaurieroliepeperpeterselieplantaardige oliepreirozemarijnsuikertomaatuiwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Vietnamese pindarijst en tofu met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, suiker, jasmijnrijst, koriander, limoen, munt, pinda’s, plantaardige olie, rode spaanse peper, sesamolie, slablaadjes, sojasaus, knoflook, thais basilicum, zout, tofu, kruiden, water en wortel

Keuken:
Aziatisch / Vietnamees
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bizonchili - bison chili

Ingrediënten:
bizongehakt, bleekselderij, groene paprika, knoflook, laurierblad, plantaardige olie, salsa, tijm, tomaat, ui, water, zure room en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Cherry Duck / Eend met kersen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Langzaamgegaarde kip

Ingrediënten:
citroenschil, knoflook, laurierblad, olie, pekel, peterselie, rozemarijn, scharrelkip, tijm, water en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Winterkool en winteroesters

Ingrediënten:
boter, groene kool, hooi, jonge spinazie, knoflook, oesters, olie, palmkool, rodebessenwijn, savooiekool, sjalotje, spitskool, tijm, verbenablaadjes, water en witte kool

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip met rijst - poule au riz

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, kippenorgaanvlees, langkorrelrijst, laurierblad, peper, plantaardige olie, poularde, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte bourgogne, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:

Mosselen in een dilledeegjasje met rode taratorsaus

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, citroen, dille, ijsblokjes, knoflook, laurier, milde rode chilipeper, mosselen, olijfolie, plantaardige olie, rode taratorsaus, tarwebloem, tijm, ui, witte wijn, zelfrijzend bakmeel en zuiverginszout

Keuken:
Turks
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Jambalaya met gerookte ham en kip

Ingrediënten:
bouillon, cajungroente, cajunkruiden, kip, knoflook, peperkorrels, peterselie, plantaardige olie, tasso, tijm, tomaten uit blik, ui, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode schakeringen van kreeft

Ingrediënten:
allesbinder, boter, eidooier, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, maïzena, olie, radicchio, rode aalbessen, rode biet, rodebietensap, rode ui, rood zeewier, room, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, tijm, vlierbessen en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Schapenvlees voor slaven

Ingrediënten:
broodkruim, citroenblad, ei, fijne specerijen, gehakt, karwij, knoflook, korianderzaad, murri naqi, olie, peper, schapendarm, schapenvlees, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Arabisch
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Vlaamse karbonade

Ingrediënten:
bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vleespastei met oesters - oyster and sirloin pie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bosui, cayennepeper, champignon, donker bier, ei, knoflook, oester, olie, prei, runderlende, slagroom, stout, verse peterselie, verse tijm en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boekweit met groenten

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, boekweit, champignons, knoflook, oesterzwammen, olie, peper, peterselie, tijm, uien, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Haal meer recepten op...