Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: