Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bruine suiker, citroensap, ei, gehakt, gember, kippenbouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Bartje Boemboe: