Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner uit Rijksmuseum kookboek: