Diner / voorgerecht uit Italië:
Pinzomonio - Crudités met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van Mooncake:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier: